Start

Om

Jagten på den perfekte guitar med den fede tone, den gode spildbarhed, samt min store lidenskab for vintage instrumenter og relicguitarer var det, der fik mig i gang med at bygge relicguitarer og istandsætte vintage instrumenter, min egen Fender Stratocaster årg. 1974 skulle have en tur her 13 år efter er den endelig helt færdig.

Næsten et år skulle gå med forberedelse, inden den første guitar var klar til at blive samlet. Jeg vil ikke kalde mig selv guitarbygger, da alle dele i princippet bliver købt færdige, og derfra starter det store arbejde med at lakere og ælde krop og hals. Alle metaldele bliver derefter irret/rustet og plasticdelene slides og gulnes

For at opnå det bedste resultat  bestræber jeg mig på at alle dele i Devantier Guitarworks relics,  er det bedste på markedet, guitarerne er bygget efter “oldschool” opskriften: Udvalgt træ til krop og hals, 100% Nitrocelluloselak, stofledninger, CTS® potmetre, CRL® pick-up omskifter, Orange Drop© kondensator, Switchcraft® jack, Gotoh® vintage stemmemekanikker, Seymour Duncan®  og Fender®  pick-ups, osv.

Gennem tiden har jeg mødt fantastiske mennesker, som har stor indflydelse på hvordan man idag bygger guitarer, og ikke mindst bevarer de gamle traditioner.

John Cruz, Masterbuilder, Fender Custom Shop
Mike Eldred, Fender Custom Shop
Seymour Duncan
Guitarbygger Dennis Dalsgaard